ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Δαριώτης Παναγιώτης γεννήθηκε στη Σπάρτη και αποφοίτησε  από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ στην Αθήνα το 1999. Εργάστηκε από το 1999 έως και το 2008 σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες υλοποιώντας ιδιωτικά άλλα και δημόσια έργα ως υπεύθυνος μηχανικός εργοταξίου. Το 2001 μετακόμισε στην Ξάνθη όπου και εγκαταστάθηκε μόνιμα.

Ο Σερέτης Ιωάννης γεννημένος στην Ξάνθη, αποφοίτησε από το ΤΕΙ Σερρών το 2003 στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ. Εργάστηκε από το 2004 μέχρι το 2008 ως μηχανικός μελετών ιδιωτικών έργων σε ιδιωτικά τεχνικά γραφεία. Το 2019 τελείωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του αποκτώντας εξειδίκευση στα «Σύγχρονα υλικά και επισκευές δομικών έργων».

Ο κλάδος τους φέρνει κοντά και το κοινό όραμα που μοιράζονται αποτέλεσε το έναυσμα για την ίδρυση της ΡΥΘΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ το 2008 στην Ξάνθη. Καλύπτοντας ο ένας την τεχνογνωσία και εμπειρία του άλλου, κατάφεραν να παρέχουν στον πελάτη όλο το φάσμα των υπηρεσιών που απαιτείται για την υλοποίηση μιας σύγχρονης κατασκευής. Η εταιρεία ούσα εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εργατών Επιχειρήσεων ΜΕΕΠ, αναλαμβάνει δημόσια έργα παράλληλα με ιδιωτικές κατασκευές και ανακαινίσεις. Ασχολείται με όλες τις απαιτούμενες μελέτες και σχεδιασμούς κτιρίων έχοντας στο δυναμικό της εξειδικευμένο και αξιόπιστο προσωπικό, με προτεραιότητα πάντα τον πελάτη.

H εταιρεία έχοντας στόχο τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη των δυνατοτήτων της, το 2019 εντάσσεται στον κλάδο των μεσιτικών ακινήτων. Γίνεται επίσημο μέλος της RE/MAX HELLAS ενισχύοντας  το δυναμικό της εταιρείας με εξειδικευμένους συμβούλους ακινήτων και δημιουργώντας την ΡΥΘΜΟΣ TEAM.

Το 2022 η ΡΥΘΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ έχοντας εδραιωθεί στον κατασκευαστικό κλάδο και με πολυετή εμπειρία, ιδρύει μαζί με την ALTECH ΦΟΥΡΛΑΚΙΔΗΣ την ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ με αποκλειστικό σκοπό την ανέγερση πολυτελών και σύγχρονων οικοδομών.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
 Γιαννης Χατζησαββας

Γιαννης Χατζησαββας

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΟΝΤΙΕΒΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΟΝΤΙΕΒΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
ΝΙΚΟΣ ΕΜΕΡΕΤΛΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΕΜΕΡΕΤΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ & ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΡΔΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΡΔΙΔΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ & ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ MSC
 ΣΤΕΛΛΑ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ

ΣΤΕΛΛΑ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕΛΕΤΩΝ
ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΟΥ

Scroll to top